VeiksmoKoviniaiLenktynėsNuotykiųLoginiaiVaikamsŠaudyklėsSportoStrateginiaiTrumpiAzartiniai

1066

Aprašymas:
Nukeliavai į 1066 metus, kuomet visa tautų politika buvo paremta ginklu. Esi didysis tautos vadas, tik tavo sumanumas ir atkaklumas padės laimėti mūšius prieš bebaimius priešus. Pirmiausiai turi nuspręsti, ar kovosi vienas, ar prieš savo oponentą (draugą) internete. Išsirinkęs kovos būdą ir įvertinęs savo galimybes, pasirink žaidimo sudėtingumo lygį ("Easy", "Medium", "Hard"). Paspaudęs "Create Your Battle", kovos elementus išsirinksi pats. Vis keisdamas kovos lauką (Fulford, Stamford, Hastings) galiausiai aptiksi norimą atstovauti tautą ir norimą priešininką.

Žaidime galima rinktis iš trijų didingų tautų: vikingų, normanų ir anglų.

Anglai, vadovaujami karaliaus Harold Godwinson, savo didingumą jau įrodinėja daugiau nei 600 metų. Huskarlai kovoja ligi mirties, kuomet kiti kariai nėra tokie narsūs. Ši tauta linkusi grumtis artimose kovose kardu, o ne šaudyti iš toli lankais. Stipriausia anglosaksų savybė kovose – tvirta gynyba.

Normanai, vadovaujami kunigaikšč
Pelyte valdote rogutininką – neatsitrenkite į kelkraštį ir nuvažiuokite kuo toliau!
Peržiūrų: 379
Valdydamas motociklą klaviatūros rodyklėmis įveik trasą, kol nesibaigė laikas.
Peržiūrų: 379
Savo veikėją valdysi klavišais "A", "D" ir "W". Spausdamas skaičius 1-7 pasikeisi ginklus (visada stebėk, jog turėtum kulkų). Baigęs žaidimą, paskelbk savo rezultatą geriausiųjų sąraše, spausdamas "SUBMIT".
Peržiūrų: 384
Patikrink savo taiklumą žaisdamas smiginio partiją. Mesk strėlytes į lentą, stengdamasis pataikyti į centrą. Spausdamas kairįjį pelės klavišą nureguliuosi metimo kryptį ir strėlytės smigimo vietą.
Peržiūrų: 353
Pieštuku gali nupiešti kokią tik nori trasą motociklistui. Tada spustelk rodyklę pirmyn žaidimo lauko viršuje ir stebėk, kaip vyksta važiavimas.
Peržiūrų: 355
Klaviatūros rodyklėmis valdydamas savo lėktuvą įveik priešo naikintuvus. Spausdamas klavišą "Space" šaudysi, klavišų "M" ir "B" paspaudimas atitinkamai leis numesti raketą ar specialią bombą. Žaidimo lauko apatiniame...
Peržiūrų: 671

Surask mus Facebook'e
Draugai
© 2010 VVisos teisės gal saugomos www.nesijuok.lt
D.U.K. Kontaktai Reklama